Telefon: 0740 161 618
Rodica, Receptie
16 iunie 2016

Motto: „Cea mai dificila profesie este cea de om”

Mi se spune “Fisticuta” si imi place pentru ca ma face sa ma simt speciala; la fel de speciala ca aroma unica a cafelei pe care o poti servi doar la noi in salon sau atmosfera calda si primitoare pe care cred ca nu o mai intalnesti in alta parte.

Sunt responsabila de bunul mers al salonului si acord atentie deosebita fiecarui detaliu legat de acest aspect. Cred ca atunci cand exista intelegere si cooperare, lucrurile merg de la sine, iar echipa din care fac parte imi dovedeste zi de zi ca nu ma insel. Impreuna gasim cele mai bune solutii pentru a rezolva orice fel de problema si, ceea ce este cel mai important, pentru a multumi cele mai exigente asteptari.

Ma caracterizeaza naturaletea, cred in simplitate ca sursa a frumusetii si in sinceritate ca baza a succesului.

„O intalnim imediat ce pasim in salon; e ca si cum ea ar fi sarbatorita, iar noi, clientii, suntem invitatii ei; trece de la unul la altul si discuta cu fiecare cu mare usurinta si naturalete”.
Rodica – clienta


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/studiofis...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35