Telefon: 0740 161 618
Mihaela, Coafor
16 iunie 2016

Motto: „Omul vesel este ca soarele; lumineaza acolo unde intra.”

Frumusetea corporala a fost cea care m-a atras catre acest domeniu in slujba caruia am ramas de mai bine de 15 ani. Imbin experienta ca si technician maseur cu pasiunea pentru coafor, sunt cea care are grija ca parul Dumneavoastra sa fie curat , proaspat si sanatos de la radacina pana la varfuri.

Va invit sa transformati „corvoada spalarii parului” in clipe de relaxare si rasfat, sa descoperiti beneficiile masajului capilar si cervical dupa o zi istovitoare de munca si nu numai…

O parte din optimismul, veselia si starea mea de bine, o pun zi de zi in fiecare masaj pe care-l execut si in fiecare cuvant pe care-l rostesc. Cu toate acestea, la sfarsitul zilei, simt ca rezervorul meu de energie este plin si inepuizabil.

Iubesc veselia echipei din care fac parte si momentele minunate pe care le petrecem zi de zi impreuna.

„Nu stiu cum reuseste, dar simt ca este prezenta peste tot in acelasi timp.Nu ai cum sa n-o intalnesti si sa nu te lasi prada optimismului ei incurabil”.
Maria – clienta


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/studiofis...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35