Telefon: 0740 161 618
Laura, receptie
16 iunie 2016

Motto: „Nu conteaza ce meserie ai, conteaza cat suflet pui in ceea ce faci”

De mai bine de 10 ani sunt gazda care isi intampina cu drag oaspetii si incearca sa le faca vizita cat mai placuta, astfel incat urmatoarea intalnire sa fie inevitabila.

Sunt inconjurata de „frumusete” si o redescopar zi de zi in „oamenii frumosi” care ne trec pragul, in gandurile lor bune si in incurajarile pe care ni le transmit.
Am realizat ca incep fiecare zi de munca cu nerabdarea de a cunoaste noi personalitati, de a ma intalni cu cliente mai vechi sau mai noi, de care m-am apropiat si am legat in timp adevarate prietenii.

Din experienta am invatat ca un zambet poate face minuni, poate apropia oamenii, iti poate lumina ziua chiar daca e mohorata, te poate scoate din orice situatie, oricat ar fi ea de incurcata.
Cred cu tarie in puterea zambetului, in atitudinea pozitiva si spontaneitate si simt ca o parte din multumirea pe care o citesc pe fata clientelor la despartire, mi se datoreaza intr-o anumita masura si mie.

“Promta si extrem de amabila intotdeauna, haoiasa si plina de umor atunci cand e cazul, atenta si riguroasa , atunci cand situatia o cere, ce mai… omul potrivit la locul potrivit”.
Andra – clienta


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/studiofis...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35