Telefon: 0740 161 618
Dana, Coafor
16 iunie 2016

Motto: „Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa vezi foarte departe”

Am indraznit sa tund pentru ca am simtit ca pot, am indraznit sa aplic culoare pentru ca am stiut ca rezultatul va fi cel pe care-l doresc ; acestea au fost primele mele incercari in domeniu , iar rezultatul lor si incurajarile prietenilor mi-au confirmat faptul ca pasiunea pentru coafura trebuie sa devina telul meu in viata.

Dupa 12 ani de experienta, combinatiile de culori au devenit pasiunea mea, nascuta din dorinta de a gasi nuante si reflexii noi, originale si unice, la fel ca personalitatea fiecarui individ in parte.

Pentru mine este important sa simt ca invat ceva nou in fiecare zi ; fie ca invat din greseli, fie ca ma motiveaza concursurile sau seminariile, am nevoie sa simt ca progresez.

Accept si astept critica constructiva in locul laudei si pun accent pe comunicare in relatiile profesionale.

„Danuta stie sa recomande, fara sa impuna, stie sa asculte si sa intrebe, astfel incat rezultatul este intotdeauna peste asteptari”.
Dana – clienta


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/studiofis...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35