Telefon: 0740 161 618
Carmen, Cosmetica
29 septembrie 2018

Motto: „Alege un job pe care il iubesti si nu va trebui sa lucrezi nici o zi din viata ta”

Pot afirma cu convingere ca meseria mi-a tratat timiditatea. De mai bine de 20 ani, este sursa mea de existenta, nu doar materiala ci si spirituala, deoarece m-a invatat sa ma cunosc mai bine, sa descopar si sa invat din propriile greseli, sa comunic , sa ascult, sa-mi exprim parerile si, cateodata chiar sa-mi permit sa dau sfaturi.

Fie ca e dimineata devreme, sau seara oricat de tarziu, in week-end sau chiar de sarbatori, timpul nu are limite pentru mine, atunci cand este vorba despre meseria mea.

A descoperi problemele tenului printr-o diagnoza corecta, a face promisiuni reale in legatura cu tratarea acestora, bazate pe cunoastere temeinica, creativitate si experienta, consider ca este cel mai important pas spre atingerea scopului propus; redarea frumusetii si prospetimii tenului , a increderii in sine, realizata in timp si prin munca in echipa, este rezultatul final si satisfactia suprema pentru mine.

„Cunoaste intotdeauna nevoile tenului meu, imi da cele mai bune sfaturi si este preocupata de evolutia lui dupa tratament. O intalnire cu Carmen este dincolo de ingrijirea faciala si o conversatie placuta intr-un ritm calm”.
Nina – clienta


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/studiofis...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35