Telefon: 0740 161 618
£0.00 (0 items)

No products in the cart.

Ani, Manichiura-Pedichiura
29 septembrie 2018

Motto: „Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar”

„M-am nascut si am crescut” odata cu salonul; sunt numai 11 ani, dar mi se pare ca sunt aici de cand ma stiu. Evolutia mea profesionala este legata de cea a locului meu de munca: un inceput timid cu pasi marunti dar siguri, bazati pe multa munca si continua perfectionare, o crestere constanta si un prezent optimist si incurajator.

Ce poate fi mai frumos decat sa astepti cu drag fiecare zi de munca, sa iubesti fiecare moment petrecut in locul care ti-a devenit atat de familiar!

Cred ca varsta unei femei poate fi ghicita doar privindu-i mainile, iar o pedichiura impecabila , proaspata si colorata o poate intotdeauna intineri cu cativa ani.

Pedichiura este „slabiciunea” mea; tratarea problemelor legate de sanatatea si frumusetea unghiilor, calcaie ingrosate, colturi incarnate sau bataturi, au devenit o adevarata pasiune. Imi place sa spun despre mine ca „tratez exact cum mi-ar placea sa fiu tratata”

„Cand mainile si picioarele au nevoie, o gasesc la Ani. Este o persoana tonica , atat ca prezenta cat si ca exprimare care te incarca de fiecare data cu multa energie“.
Nina– clienta