Telefon: 0740 161 618

Radiofrecventa tripolara


 

HC7 RADIO FRECVENTA

THERMA-LIFT

 

 

REZULTATE  INCREDIBILE, DELICAT, FARA DURERE!

 

 

            Terapia cu unde radio, este cea mai noua inovatie in domeniul esteticii faciale, cu  rezultate efective inca de la primul tratament in cazul lipsei de fermitate si elasticitate a pielii.    

            Studiile clinice au dovedit imbunatatirea fermitatii, elasticitatii si tonusului pielii, precum si atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele.

            Contururile faciale sunt întărite, ridurile sunt reduse la minimum , pielea ramane neteda si ferma, cu un  efect natural de lifting.

            Terapia cu radiofrecventa este delicata, non-invaziva si non agresiva, fiind o alternativa sigura la operatiile estetice.

 

MOD DE ACTIUNE:

           

            Undele radio penetreaza stratul exterior al pielii desfasurand  o actiune intensa  si  profunda in tesutul cutanat.

            Prin atragerea și respingerea ionilor, moleculele se pun în mișcare și se dezvolta un efect de căldură. Colagenul se intensifica, mărind grosimea și fermitatea pielii. Colagenul si elastina – sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast.Energia radiofrectentei stimuleaza aceste fibroblaste Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina.

            Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit.

            Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

            In afara de stimularea productiei de colagen, cu ajutorul aparatul de radiofrecventa HC7 THERMA – LIFT, pot fi  introduse la nivel celular sase tipuri de serumuri concentrate, pentru nevoi personalizate fiecarui tip de piele ( reparing serum, moisturizing serum, push-up serum, colagen-rebuilding serum,detox- refreshing serum, pore minimizer- refining serum)

 

 

PROGRAM  DE  REJUVENARE  FACIALA

KLAPP COSMETICS

 

HC7 RADIOFRECVENTA THERMA-LIFT

&

HC3 SKINSHOOTER MEZOTERAPIE CLINICAL CARE

 

 

Lifting si Fermitate in patru pasi :

1.                   Enzyme peeling (curatare in profunzime)

HC7 Radio Frequenz Therma-Lift Aqua Fill Serum(  stimularea producerii de colagen,hidratare, umplere si mentinerea apei in tesuturi)

-         350 lei/sedinta

2.                   Acid Peeling Lifting (elasticitate, netezire, reinoire celulara)

HC7 Radio Frequenz Therma-Lift Collagen Rebuilding Serum( un plus de colagen si acid hyaluronic  pentru sustinerea elasticitatii structurii pielii)

-          400 lei/sedinta

3.                   Enzyme peeling

 Mezoterapie Clinical Care Surgery Cell Boost 40+(remodelare faciala, refacerea contururilor fetei, netezire, fermitate)

-          300 lei/sedina

4.                   Acid Peeling Lifting

HC7 Radio Frequenz Therma-Lift Anti- Stress Mask( intarirea fermitatii pielii, cresterea vitalitatii celulare, umplerea ridurilor din interior)

-          300 lei/ sedinta

 

NOTA: Cura de tratament se intinde pe perioada de 7 saptamani 

PRET  CURA 4 TRATAMENTE - 1350 LEI – 15% discount pachet = 1150 lei