Telefon: 0740 161 618

Radiofrecventa tripolara


 

HC7 RADIO FRECVENTA

THERMA-LIFT

 

 

REZULTATE  INCREDIBILE, DELICAT, FARA DURERE!

 

 

            Terapia cu unde radio, este cea mai noua inovatie in domeniul esteticii faciale, cu  rezultate efective inca de la primul tratament in cazul lipsei de fermitate si elasticitate a pielii.    

            Studiile clinice au dovedit imbunatatirea fermitatii, elasticitatii si tonusului pielii, precum si atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele.

            Contururile faciale sunt întărite, ridurile sunt reduse la minimum , pielea ramane neteda si ferma, cu un  efect natural de lifting.

            Terapia cu radiofrecventa este delicata, non-invaziva si non agresiva, fiind o alternativa sigura la operatiile estetice.

 

MOD DE ACTIUNE:

           

            Undele radio penetreaza stratul exterior al pielii desfasurand  o actiune intensa  si  profunda in tesutul cutanat.

            Prin atragerea și respingerea ionilor, moleculele se pun în mișcare și se dezvolta un efect de căldură. Colagenul se intensifica, mărind grosimea și fermitatea pielii. Colagenul si elastina – sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast.Energia radiofrectentei stimuleaza aceste fibroblaste Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina.

            Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit.

            Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

            In afara de stimularea productiei de colagen, cu ajutorul aparatul de radiofrecventa HC7 THERMA – LIFT, pot fi  introduse la nivel celular sase tipuri de serumuri concentrate, pentru nevoi personalizate fiecarui tip de piele ( reparing serum, moisturizing serum, push-up serum, colagen-rebuilding serum,detox- refreshing serum, pore minimizer- refining serum)

 

           PROGRAM DE REJUVENARE FACIALA

 Radiofrequency, Lift & Contour Therapy

   

PASI  TRATAMENT:

1.          1.  Acid Peeling lifting – peeling pe baza de acid lactic si piruvic

Se poate aplica  la interval de trei saptamani

Beneficii:

Un puternic efect de inaltare, intarire a aspectului pielii si a tesutului, datorita concentratiei ridicate de acid piruvic. Efect major de netezire. Activare a procesului de reinnoire celulara.

Concluzie :Aspectul pielii obosite este intinerit si imbunatatit vizibil.

 

2.       2. Radiofrecventa cu  Colagen Dermis Rebuilder Serum si Anti-Stress Cream Pack

Beneficii:  

Refacerea depozitelor de colagen si elastina pe termen lung, confera  fermitate si elasticitate pielii redefinind ovalul fetei.

Concluzie: un efect natural de lifting.

 

Durata: 45 min/ sedinta

Pret : 350 lei/ sedinta

 

PROMOTIE :

Cura 4 sedinte - 1250 lei( 10 % reducere) + 10 fiole SkinCon CellularPush –up Concentrat CADOU

 


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/studiofis...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/studiofistic/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35