Telefon: 0740 161 618

Promisiunea noastră

Dragele mele,

As vrea sa zugravesc in cateva cuvinte povestea unei echipe minunatecare crede in frumusetea propriilor vise si gandeste inainte cu imaginatie si intelepciune.

​ Este o povestea unica, intitulata simplu: "... despre FISTIC!"

Fistic inseamna culoare; e verdele crud al primaverii, simbolul vietii , al bucuriei de a trai. Fistic e arborele longeviv, e fructul cu gust rafinat, elixirul tineretii , simbolul sanatatii si prospetimii. Pentru noi, FISTIC este un sentiment; acela care ne uneste, ne faceputernice si ne conduce mai departe, se transmite din om in om si ne leaga mai mult decat orice strategie de dezvoltare; este sentimentul de a fi parte dintr-o mare si adevarata familie. FISTIC ESTE DE FAPT UN SALON DE INFRUMUSETARE; este locul unde totul se face pentru a darui bucurie si frumusete in cele mai profunde intelesuri ale sale. Frumusetea porneste in primul rand de la oamenii care alcatuiesc echipa, de la cele mai mici detalii, alese si aranjate cu grija pentru a crea un ambient deosebit, de la tot ceea ce cu multa dragoste si pasiune creem in fiecare zi.

As putea sa afirm si sunt convinsa ca nu gresesc, ca Fistic este mai mult decat un salon de infrumusetare; este spatiul minunat in care veti descoperi lucruri noi la fiecare vizita, evenimente unice si inedite pe care cu siguranta ca nu le veti mai intalni in alta parte, surprize placute care binedispun, o echipa compacta care isi doreste sa se reinventeze mereu pentru a obtine zambetul si increderea celei care ne trece pragul.

Visul sau viziunea noastra este legata de credinta intr-un viitor in care toate femeile vor avea dreptul sa evadeze din cand in cand din stresul cotidian pentru a gasi momente de relaxare si rasfat, experiente unice, atentie maxima si prietenie neconditionata, oameni pasionati si dornici de a darui frumusete si calitate.

Misiunea fiecareia dintre noi este sa ofere tot ce are mai bun pentru ca impreuna sa oferim SIGURANTA ca serviciile, produsele, raportul calitate-pret si in egala masura confortul, relaxarea si starea de bine fac cu adevarat diferenta la Fistic.

Si nimic din tot ceea ce am realizat pana acum nu ar fi fost posibil fara valorile in care credem si care au constituit inca de la inceputuri, fundamentul existentei si evolutiei noastre : grija primordiala fata de client, respect, calitate, creativitate bazata pe cunostinte solide, atitudinepozitiva. Iar atunci cand toate aceste elemente se imbina prin munca unei echipe unite unde fiecare stie ce are de facut, unde exista o continuitate si o completare reciproca plina de naturalete, rezultatul nu poate fi decat acel sentiment minunat care ne face sa ne simtim unice si ne da incredere in viitorul pe care-l visam.

Andrada Constantin