Telefon: 0740 161 618

MicroPen Eclipse
cel mai puternic procedeu mondial de regenerare si reintinerire


Tratament mimim invaziv de penetrare a straturilor profunde ale pielii prin intermediul unui capat de unica folosinta cu 12 ace fine de aur de 18 k. Fiecare intepatura declanseaza in organism o reactie naturala de a produce colagen si elastina in cantitati mult mai mari. De aici rezulta efectele benefice in atenuarea ridurilor fine, un tonus sporit al pielii, , un plus de luminozitate si fermitate,atenuarea sau chiar estomparea petelor pigmentare, a  cicatricilor de orice fel, a vergeturilor si a celulitei.

De asemenea, Eclipse MicroPen creeaza micro-canale ce permit patrunderea in profunzime a substantelor active din ingredientele cosmetice, fenomen care imbunatateste si mai mult rezultatele obtinute.

Disconfortul este minim, recuperarea rapida, iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser.

Rezultatele folosirii MicroPen Eclipse

Eclipse MicroPen poate fi folosit pe toate zonele corpului: fata, gat, decolteu, maini, brate, picioare, abdomen, spate.

Rezultatele se vad incepand de a doua zi si imediat se observa o luminozitate a pielii. Schimbari vizibile la nivelul pielii se dezvolta pe parcursul urmatoarelor saptamani; rezultatele continua sa se imbunatateasca pana la 6 luni dupa tratament, pentru ca producerea de colagen si elastina continua in tot acest interval. Pentru un maxim de rezultate, recomandam efectuarea in cura a tratamentului, la interval de trei saptamani.

Pasi tratament: demachiere, dezinfectare, fiola Skinconcellular Klapp adaptata nevoilor pielii, masca de calmare, crema de final cu SPF.
Durata tratament: <price>aprox.60 min</price>
Pret tratament: <price>350 lei</price>
  • Telefon