Telefon: 0740 161 618

“Beauty, Balance & Harmony”
Fistic Signature Facial Therapy


Pornind de la ideea de baza a conceptului Fistic, si anume, credinta ca avem nevoie sa evadam din cand in cand din stresul cotidian pentru a gasi momente de relaxare si rasfat, experiente unice si atentie maxima, “Beauty, Balance & Harmony”, este de fapt o terapie recuperatoare si “hranitoare”a simturilor, a pielii si a sufletului.

Cine n-a fost " îmbătat" de mirosul florilor de primavara sau de cel al ierbii prospat cosite? Sau, cine nu a inspirat adânc aerul cu miros dulceag dintr-un camp de lavanda?

Ce ati simtit in acele momente? Relaxare fizică? Linişte emoţională? Pace mentală şi sufletească sau chiar o revigorare spirituală?

Noi, oamenii moderni, care trăim mai tot timpul într-o mare viteză şi la o mare depărtare de binefăcătoarea Natură, avem nevoie sa mentinem comuniunea cu ea, iar aromaterapia ne poate îmbunătăţi viaţa la nivel fizic, emoţional, mental şi chiar spiritual, datorită efectelor miraculoase ale uleiurilor esentiale pure care ne leaga de natură.


In cadrul tratamentului, combinam aromoterapia cu tehnici speciale de masaj reflexogen facial care se adreseaza simultan corpului, mintii si sufletului

Masajul delicat dar eficient, stimuleaza la nivelul fetei, toate tesuturile moi , superficiale sau de adancime (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabileste fluxul normal al apei si al nutrientilor in piele, elimina toxinele, revitalizeaza si tonifica, confera elasticitate, stralucire si prospetime.

Simultan masajul reflexogen, confera o relaxare totala a corpului, o senzatie de euforie, asociata cu stare intensa de bine.

Pasi tratament: ritual intampinare, curatare in profunzime , tonifiere, inlaturare celule moarte, masca, masaj reflexogen
Durata: <price>aprx. 60 min</price>
Pret: <price>300 lei</price>
  • Telefon